Yeni Hasat Premium Memecik Erken Hasat Natürel Sızma Zeytinyağı
Gaia Oliva Erken Hasat Premium Memecik Zeytinyağı, yüksek besin değerleri ve benzersiz aromatik tadıyla sofranızdan eksik etmek istemeyeceğiniz bir lezzet. Zeytinyağımız, Ege Bölgesi’nde kalıntısız yetiştirilen Memecik türü zeytinler kullanılarak üretiliyor. Tattığınız andan itibaren yoğun meyvemsiliğini hissedebileceğiniz roka, çağla, taze yaş ceviz, domates yaprağı, kırmızı elma, tere, yeşil çay, karabiber ve kırmızı biber aromalarıyla sofralarınızın vazgeçilmezi olacak.
Yeni Hasat Premium Memecik Erken Hasat Natürel Sızma Zeytinyağı Nasıl Üretilir?
Gaia Oliva Premium Memecik Zeytinyağı, 2023-2024 Sezonu Ekim Kasım ayı başlarında, Ege bölgesinde tek bir bahçede yetişen Memecik zeytinleri ile üretiliyor. Zeytinler ağaçlarına zarar vermeden özenle toplanıyor ve en kısa sürede sıkım işlemine alınıyor. Zeytinyağımızın üretiminde besin değerlerini maksimum seviyede koruyan MoriTem teknolojisi kullanılıyor. Soğuk sıkım yöntemi ile üretilen Memecik Erken Hasat Natürel Sızma Zeytinyağı, bir gece dinlendiriliyor ve hemen ardından filtrelemeye alınıyor. Süzülen zeytinyağımız, olası asitlenme ve bozulmaları önlemek amacıyla koyu renk şişelerimize dolduruluyor.
Üretim hikayesindeki yoğun emeğin lezzete dönüştüğü Premium Memecik Zeytinyağı, eşsiz tadının yanı sıra zümrüt yeşili rengi ve şık koyu renk cam şişe tasarımıyla da sofralarınızda yerini alıyor.
Yeni Hasat Premium Memecik Erken Hasat Natürel Sızma Zeytinyağı İçeriğinde Neler Bulunuyor? Besin Değerleri Nedir?
Yüksek polifenol değerleriyle diğer zeytin çeşitlerinden ayrılan Memecik zeytini, zeytinyağını tattığınız anda da lezzetiyle fark yaratıyor. Toprağın tüm verimliliğinden yararlanan, insanlık tarihinin en kıymetli meyvelerinden biri olan zeytinin, tüm besin değerleri erken hasat döneminde optimum seviyeye ulaşıyor. İçerdiği polifenol, oleik asit, olekantal, tokoferol gibi sağlık bileşenleri sayesinde vücut sağlığımız için çok önemli bir besin kaynağı olan Memecik Zeytinyağı, damağınızda yakıcı aromasını hissettiren bir lezzet.
Gaia Oliva Premium Memecik Zeytinyağı, 0.17 düşük asit oranı, 380 polifenol değerleri ve yüksek aromalı meyvemsi tadıyla yemeklerinizi lezzet şölenine dönüştürür.
Yeni Hasat Premium Memecik Erken Hasat Natürel Sızma Zeytinyağının Yararları
Memecik Zeytinyağı lezzetiyle olduğu kadar insan sağlığına faydalarıyla da kendinden söz ettiriyor. Yetiştirildiği topraktan iklimine kadar çok sayıda değişkenin kalitesinde rol aldığı Memecik Zeytinyağının sağlığımıza faydaları saymakla bitmiyor...
Kalp sağlığına iyi gelen zeytinyağı aynı zamanda kemiklerin güçlenmesine, sindirim bozukluklarının giderilmesine, saç ve cilt sağlığının korunmasına, kilo alımı ve diyabet gibi birçok rahatsızlığı önlemeye de yardımcı oluyor.
Antioksidan kaynağı Memecik zeytinyağı sağlığımıza kattığı tüm faydalarıyla adeta hayat enerjimizi yükseltiyor.
Neden Premium Memecik Natürel Sızma Zeytinyağı?
Premium Memecik Natürel Sızma Zeytinyağı, aradığınız lezzeti ve sağlığı aynı tabakta buluşturuyor. Uluslararası düzenlenen yarışmalarda kazandığı altın ödüllerin yanı sıra, Dünya’nın en prestijli yarışmaları arasından İtalya EVO International Olive Oil Contest ve Japonya’daki Japan Olive Oil Prize yarışmalarının her ikisinde de aldığı “Best of Country” ödülleri ile lezzetini ve kalitesini bir kez daha kanıtlamıştır.
Polifenol değerlerinin en yüksek seviyede korunduğu Memecik zeytinyağı kokusuyla, aromasıyla ve sağlığınıza faydalarıyla sıcak soğuk tüm yemeklerinizin yanı sıra salatalarınızın, mezelerinizin ve kahvaltılarınızın vazgeçilmezi olmaya aday.
Yeni Hasat Premium Memecik Erken Hasat Natürel Sızma Zeytinyağı Nerelerde Kullanabiliriz?
Gaia Oliva Premium Memecik Zeytinyağı ile günün sağlığı ve lezzeti aynı tabakta buluşturmak mümkün.
Yemek saatlerini zeytinyağımızla daha keyifli hale getirecek bazı tarif önerilerimiz var;
Hızlı ve pratik yemeklerden hoşlanan ama lezzetten de taviz vermeyenler için çabucak hazırlayabileceğiniz bir lezzet: ızgara somon! Premium Memecik Natürel Sızma Zeytinyağıyla yağladığınız somonu sıcak tavada 5 dakikada hazırlayabilirsiniz, biberiye ile servis yapmayı unutmayın.
Söz konusu salataysa hem salata hem de meze yerine geçecek bir tarif: Kereviz salatası. Kerevizin kararmaması için rende yaptıktan hemen sonra yoğun kıvam için süzme yoğurtla karıştırmalısınız. Üzerine cevizleri ekleyip bir de Premium Memecik Zeytinyağını gezdirdiğinizde lezzetine inanamayacaksınız.
Premium Memecik zeytinyağını kahvaltıdan gece yarısı atıştırmalığına kadar salatalarda, zeytinyağlılarda, makarnalarda ve pratik lezzet tariflerinde gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.
Zeytinyağı ile İlgili Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
Zeytinyağı ile ilgili en önemli husus saklama koşuludur. Zeytinyağınızın lezzetini daha uzun süre koruyabilmek için koyu cam şişede, nem ve güneş almayan raflarda muhafaza etmelisiniz.
Soğuk Sıkım ile Sıcak Sıkım Arasındaki Farklar Nelerdir?
Zeytinyağı üretimindeki sıkım işlemi aşamasında, suyun sıcaklığı 27 derecenin altında ise soğuk sıkım zeytinyağı, üzerinde ise sıcak sıkım zeytinyağı üretilmiştir. Suyun sıcaklık derecesinin düşük olması, zeytinyağındaki besin değerlerinin korunmasına yardımcı olmaktadır. Bu yüzden soğuk sıkım zeytinyağı en çok tercih edilen zeytinyağlarından biridir.
Kalite Belgelerimiz ve Analiz Raporlarımız
Gaia Oliva Premium Memecik zeytinyağımızın; Tarım ve Orman Bakanlığı onaylı özel laboratuvar ortamında gerçekleştirilen kalite kontrol ve analiz raporuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.
Premium Memecik Erken Hasat Natürel Sızma Zeytinyağının Almış Olduğu Ödüller
Lezzetini uluslararası yarışmalarda da kanıtlayan Memecik Zeytinyağının aldığı ödülleri;