• 2 bütün sarımsak • 4 yemek kaşığı Gaia Oliva zeytinyağı • tuz
Yapılışı Önce sarımsakların üst kısmındaki sert yerlerinden biraz kesin. Kabuklarını hiç soymadan üzerine biraz tuz ve zeytinyağı ekleyin. Sarımsaklarınızı önce yağlı kağıda daha sonra alüminyum folyoya sararak önceden ısıttığınız fırına yerleştirin. 1 saat kadar pişirdikten sonra çıkartıp ister şık tabaklarınızdan birine alıp hemen sunum yapın, isterseniz biraz ezip çıtır çıtır ekmek üzerine sürüp yiyin her türlüsü çok lezzetli. Afiyet olsun.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.