Mevsimin tazeliği sofralarımıza taşınıyor! Hafifliğiyle öne çıkan hem doyurucu hem de lezzetli bir tarifle geldik: Semizotu çorbası. Yaz aylarının en sevilen yeşilliklerinden biri olan semizotunu bu kez farklı bir şekilde değerlendiriyoruz. Et suyunun lezzeti, zeytinyağının zarafeti ve sebzelerin doğallığıyla birleşince ortaya iç ısıtan ama hafif bir çorba çıkıyor.
● 1 litre et suyu ● 2 demet semizotu ● 1 adet soğan ● 1 adet kabak ● 1 diş sarımsak ● 3 çorba kaşığı Gaia Oliva Everyday Ayvalık ● 1 çay kaşığı balzamik sirke ● Tuz ● 1 tutam şeker ● Karabiber
Bugün mutfağınızda şef sizsiniz. Afiyet olsun.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.